::: Don't Stop The Music :::
Oglasi
Brojač posjeta
2317391
TagList
StereoSound
Nema zapisa.
Dj Sets
Nema zapisa.
Linkovi
Fscope
Image Hosted by ImageShack.us
Blog - svibanj 2006
ponedjeljak, svibanj 29, 2006
Vozi se sadistička obitelj u autu.
U jednom trenutku stara otvori prozor, gurne glavu van, prođe kamion, zapne joj za glavu i stara gotova.
Naravno, svi prasnu u smijeh osim klinke... mala plače k'o blesava.
Stari se okrene i kaže:
- A kaj ti kog vraga places??
A mala:
- Buuuuuuuuu...ja nisam vidjelaaaaaaaaaa!!!!
:))) looool
lil-pinky @ 17:35 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
nedjelja, svibanj 28, 2006
eto da napishem dojmove ukratko s Marushe :) Bilo je stvarno odlichno...muzika prejebena,uletili oko pol 1 dok je sviral josh GO CUT,ekipa vech bila nabrijana,Best onak pun,ne prepun nek onak taman:) mislim nije bio taman moglo je stat josh ljudi al ovak mi je bilo bolje jer sam mogla chagati bez da me netko trka i da ja pizdim :) Go Cut je bil onak dobar chist solidan,ne solidan, bio je ok,al onak vishe na bolje,pustil mi je Just a little more love pa mi bil supach:) vech uletili pijani ko guzice,pa smo krenuli to josh zabetonirat.Nesjecham se tochno kad je Marusha uletila al je bila prejebena...doslovno...mislim bar meni.Pasala mi je zika,chagica i cuga:) Negdje oko pol 5 smo izletili van jer nismo htjeli da dario sjebe party a i bile su tu vech poveche kolichine alkohola tak da smo jedva vech i stajali na nogama:) I to bi bilo ukratko to :)I taq... :)
Oporavila se jesam,nije puno glava bolila ujutro :)
lil-pinky @ 22:06 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 25, 2006
Evo samo da nesh nakratko i nabrzaka napishem:) dolazi mi frendica iz Njemachke koju nisam 2 godine vidjela pa se veselim ko da je nisam vidjela 100 godina :) blogich funkiconira s obzirom da sam tu samo 3 dana shto me dodatno veeeeseli :) evo vam linkich seta od chopa koji vam preporuchujem :)
skidaj :)
Thx ljudi shto mi pishete :) Tipkamo se uskoro :)
lil-pinky @ 21:31 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 24, 2006
eto frend mi poslal dobar vic,pa da ga podjelim s vama :)
Dodje Amerikanac u Zagreb i sjedne u taxi da malo pogleda grad.
Vozi se tako on kraj Ciboninog tornja pa pita taksistu:
A: "Što vam je ovo?"
T: "To je poslovna zgrada, a kraj nje je sportska dvorana."
A: "Kod nas u Americi takvu zgradu naprave za sedam dana."
Voze se dalje, prolaze kraj Velesajma kad opet pita majstor:
A: "Što je ovo ovdje?"
T: " To je sajam na kojem izlažu tvrtke iz cijelog svijeta."
A: "Kod nas u Americi takav sajam naprave za manje od tjedan dana..."
Taksist veæ polako ludi...
Prolaze oni kraj Katedrale, kad pita Amer:
A: "A što je ova lijepa graðevina?"
T: "Nemam pojma. Toga ujutro nije bilo :))
lil-pinky @ 17:54 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
Norijada? Pa odkad je norijada bila srijedom? Nikad...neg je bila uvijek petkom...nas su uvijek u srednjoj slali na izlet kao kakti da nebi sranja nekakva radili a uvijek bi se vratili s izleta oko 5 pijani ko letve i nastavili dalje na jarun...pa zakaj su opche taj izlet i radili ak su nas ostavljali pred skolom u 5?? A da ne pricham o tome da su nas svake godine vodili u tuheljske...katastrofa... Svake godine sve vishe vishe murjaka na norijadama,pa nemozhesh si slobodno ni zapalit ak ochesh... Di je nestala ona zahebancija s brashnom i tim... mislim uvijek je bila smijalica ak nisi bio ti posipan al ono...to se znalo... Uskoro bu i zabranilo da se cuga na norijadama i norijada vishe nebu bilo,sve se meni taq chini...
lil-pinky @ 17:43 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
ponedjeljak, svibanj 22, 2006
Nisam vam ja bash za neke uvodne postove,textove ni neznam ni ja kaj,al eto bitno je da se pochne nekak:) mogla bi ja vama bacit neki video linkich Lucce @ epsilontecha (05-2004) od 19 minuta i 193 mb pa ko voli nek izvoli :) Lucca :) al odlichan je :)

lil-pinky @ 21:09 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare